Assistent Accountant

intro:

Ben je leergierig, wil je bij veel bedrijven over de vloer komen en veel ervaring opdoen? Ben je op zoek naar een uitdagende carrière waarin jij jezelf kan ontwikkelen als met als stip aan de horizon afstuderen als RA? Neem dan contact op om als assistent-accountant RA mee te bouwen aan de moderne en dynamische controlepraktijk van Konings & Meeuwissen binnen het internationale netwerk van ETL.

organisatie:

Konings & Meeuwissen levert ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf een totaalpakket van financiële diensten. Konings & Meeuwissen is deskundig en ervaren op het gebied van accountancy, belastingadvies, salarisadministratie inclusief arbeidsrechtelijke ondersteuning, pensioenadvies, bedrijfsverzekeringen, organisatieadvies, bedrijfsovernames en financieringen. Ze bieden een totaalpakket, zodat hun klanten het gemak hebben van één betrouwbare partner die ervoor zorgt dat zij kunnen focussen op ondernemen.

Met een team van ruim 100 collega’s verdeeld over drie vestigingen bieden ze waardevolle adviezen, denken ze mee over de bedrijfsvoering en bieden ze praktische oplossingen. Konings & Meeuwissen is gevestigd in Nijmegen, Beuningen en Oss. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als professioneel, informeel en dienstverlenend.

gevraagd:

Je leert graag, je bent gedreven en je hebt de wil om te leren. Je wilt je loopbaan ontwikkelen binnen een professionele omgeving. Je bent woonachtig in de omgeving van Nijmegen. Het is in ieder geval belangrijk dat je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent studerend voor de Bachelorfase van de accountancy opleiding en je bent bereid daarna te starten met de Masteropleiding tot RA-accountant;
  • Je hebt 1 jaar relevante werkervaring of voldoende kennis opgedaan middels een stage binnen de controlepraktijk van een middelgroot accountantskantoor;
  • Je bent analytisch sterk en werkt zorgvuldig aan een goede dossiervorming;
  • Je vindt het prettig om zowel zelfstandig als in een hecht team te werken.

geboden:

Top 5 redenen om bij Konings & Meeuwissen te werken:

  • Fantastische collega’s: je komt terecht in een leuk team met slimme collega’s.
  • Doorgroeimogelijkheden: je krijgt de kans om het maximale uit jezelf en je carrière te halen.
  • Meer kennis: je kunt deelnemen aan interne cursusprogramma’s en hebt de mogelijkheid om individuele opleidingstrajecten te volgen.
  • Informele en prettige sfeer: bij Konings & Meeuwissen zijn de lijntjes tussen directie en medewerkers kort. Meneer Konings kennen ze niet, zeg maar gewoon Twan.
  • Goede koffie: Koffie van versgemalen koffiebonen, voor de perfecte start van de werkdag.

reageren:

Lijkt het je wat? Solliciteer dan met behulp van onderstaand formulier. Of neem voor vragen contact op met Joost Broeren via joost@dienieuwe.nl.