Joost Broeren

Als bedrijfskundige heeft Joost een brede kijk op de ontwikkeling van organisaties. Na verschillende sales- en marketingfuncties bij grote ICT-bedrijven, begon hij in 2001 als zelfstandig interim- en projectmanager. In die hoedanigheid begeleidde hij vele organisaties met succes bij het realiseren van hun strategische doelen.

Het echte klappen van de zweep leerde Joost kennen toen hij in 2005 een bedrijf overnam. Als DGA in het MKB ontdekte hij dat de mensen in je organisatie het verschil maken. Hij raakte daardoor meer geïnteresseerd in de ontwikkeling van mensen, dan in de ontwikkeling van organisaties. Dit was dan ook zijn drijfveer om – na de verkoop van zijn bedrijf – de overstap te maken naar het hoger onderwijs. Daar ontwikkelde hij zich tot een breed inzetbare coach en trainer.

Joost weet Young Professionals te raken en te bewegen. Door zijn authenticiteit, maar vooral door zijn geloof in de kracht van de nieuwe generatie.

Christianne Bongers

Christianne draagt graag bij aan dat wat ertoe doet. Ze is ervan overtuigd dat als we de kracht bij onszelf en de ander naar boven weten te brengen, heel veel mogelijk is. Ze brengt expertise in vanuit een tal van sectoren. Ze weet mensen, organisaties en sectoren met elkaar te verbinden op een manier die zowel het individu als de organisatie ondersteunt in ontwikkeling en groei. Altijd op zoek naar de potentie van mens en organisatie waar experimenteren en uitvinden mogelijk is.

Christianne is sinds 2007 zelfstandig ondernemer waarbij ze zich richt op organisatie- en talentontwikkeling. In haar rol als programmamanager, coach en trainer heeft ze mooie opdrachten mogen begeleiden, opleidingen in de markt gezet en nieuwe initiatieven ontwikkelt en ingericht. De combinatie van haar bedrijfskundige achtergrond en systemisch werken, maakt dat ze naar de situatie kijkt vanuit verschillende perspectieven. Met de overtuiging dat er nooit één waarheid is en dat je de ander niet verder kunt brengen dan dat je zelf bent. Mensen echt ontmoeten in wie ze zijn!

Kennismaken met ons?

Dat kan! we nodigen je graag uit voor een oriënterend gesprek.

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!