Joost Broeren

Als bedrijfskundige heeft Joost een brede kijk op de ontwikkeling van organisaties. Na verschillende sales- en marketingfuncties bij grote ICT-bedrijven, begon hij in 2001 als zelfstandig interim- en projectmanager. In die hoedanigheid begeleidde hij vele organisaties met succes bij het realiseren van hun strategische doelen.

Het echte klappen van de zweep leerde Joost kennen toen hij in 2005 een bedrijf overnam. Als DGA in het MKB ontdekte hij dat de mensen in je organisatie het verschil maken. Hij raakte daardoor meer geïnteresseerd in de ontwikkeling van mensen, dan in de ontwikkeling van organisaties. Dit was dan ook zijn drijfveer om – na de verkoop van zijn bedrijf – de overstap te maken naar het hoger onderwijs. En om later, samen met Chantal, Die Nieuwe op te richten.

Chantal Schipperheyn

De achtergrond van HR-professional en -adviseur Chantal ligt in de technische sector. Inmiddels heeft ze echter ook ruimschoots ervaring opgedaan in allerlei andere branches, zoals de zakelijke dienstverlening, het onderwijs en de non-profitsector. Die brede ervaring zorgt voor een frisse blik op het functioneren van organisaties en geeft haar de mogelijkheid om inzichten uit het ene vakgebied weer in te zetten in het andere.

Binnen Die Nieuwe is Chantal dé expert op het gebied van werving en selectie. Als geen ander weet ze de juiste studenten en starters aan het juiste bedrijf te koppelen.

Kennismaken met ons?

Dat kan! we nodigen je graag uit voor een oriënterend gesprek.

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!