Werving & Selectie

Door onze achtergrond in de onderwijswereld zitten we dichtbij de bron als het gaat om het werven en selecteren van jong talent. We hebben volop contacten bij verschillende opleidingen en studieverenigingen. Bovendien maken we een grondige analyse van onze kandidaten én van jouw organisatie om snel tot de juiste match te komen.

Daarnaast organiseren wij regelmatig meet-ups, waarbij bedrijven hun organisatie kunnen pitchen aan kandidaten uit Die Nieuwe 20: een exclusief gezelschap van 20 toptalenten die zorgvuldig zijn beoordeeld op onder meer hun Future Skills. Stuk voor stuk uitblinkers, die het verschil gaan maken. De juiste kandidaat gevonden? Dan kun je hem of haar zelf in dienst nemen óf bij ons op de payroll zetten. Wat je wil.

Onboarding

Dankzij onze contacten in het onderwijs hebben we ook veel voeling met de nieuwe generatie starters. We kennen de behoeften en mindset van jonge professionals; we weten hoe je ze raakt en uitdaagt. En dat stelt jou weer in staat om hun potentieel optimaal te benutten en hen duurzaam aan je organisatie te verbinden.

Met een onboarding-traject op maat helpen we je graag om binnen jouw organisatie de juiste omstandigheden te creëren voor een vliegende start. Of je nu elke maand meerdere nieuwe medewerkers wilt laten ‘landen’ of eenmalig hulp nodig hebt bij een inwerkprocedure.

Ontwikkeling

Nieuwe medewerkers helpen bij hun groei en tegelijkertijd je eigen organisatie voorbereiden op de toekomst? Dat kan door je nieuwe medewerkers te laten deelnemen aan de opleiding tot Young Business Leader. Tijdens dit éénjarige opleidingsprogramma leren jonge professionals hoe ze een scenario voor de toekomst kunnen ontwerpen en invoeren. In een multidisciplinaire groep met starters uit verschillende organisaties, werken ze resultaatgericht aan hun eigen strategische vraagstuk. Zo leren ze niet alleen over de grenzen van de eigen organisatie heen te kijken, maar ook over de grenzen van het eigen vakgebied.

Met de opleiding tot Young Business Leader bouw je niet alleen aan de ontwikkeling van je nieuwe medewerkers, maar ook aan de groei van je eigen organisatie. Maak gebruik van het perspectief van de nieuwe generatie en treedt met vertrouwen de toekomst tegemoet. Meer weten over deze opleiding? Vul onderstaand contactformulier in en ontvang meer informatie.

meer weten over onze dienstverlening?

Dat kan! We vertellen je er graag meer over.

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!