Werving & Selectie

Door onze achtergrond in de onderwijswereld zitten we dichtbij de bron als het gaat om het werven en selecteren van jong talent. We hebben volop contacten bij verschillende opleidingen en studieverenigingen. Bovendien maken we een grondige analyse van onze kandidaten én van jouw organisatie om snel tot de juiste match te komen.

Daarnaast organiseren wij regelmatig meet-ups, waarbij bedrijven hun organisatie kunnen pitchen aan kandidaten uit Die Nieuwe 20: een exclusief gezelschap van 20 toptalenten die zorgvuldig zijn beoordeeld op onder meer hun Future Skills. Stuk voor stuk uitblinkers, die het verschil gaan maken. De juiste kandidaat gevonden? Dan kun je hem of haar zelf in dienst nemen óf bij ons op de payroll zetten. Wat je wil.

Onboarding

Dankzij onze contacten in het onderwijs hebben we ook veel voeling met de nieuwe generatie starters. We kennen de behoeften en mindset van jonge professionals; we weten hoe je ze raakt en uitdaagt. En dat stelt jou weer in staat om hun potentieel optimaal te benutten en hen duurzaam aan je organisatie te verbinden.

Met een onboarding-traject op maat helpen we je graag om binnen jouw organisatie de juiste omstandigheden te creëren voor een vliegende start. Of je nu elke maand meerdere nieuwe medewerkers wilt laten ‘landen’ of eenmalig hulp nodig hebt bij een inwerkprocedure.

Traineeship Young Business Leader

Deze uitdagende tijd vraagt om nieuwe perspectieven. En het loslaten van oude patronen. Juist in dit proces willen en kunnen onze trainees van betekenis zijn. Uitgerust met een onbevangen blik, een creatieve geest en een sterke behoefte aan zingeving, zijn zij de onbetwiste aanjagers van vernieuwing.

Het Traineeship Young Business Leader biedt organisaties een update naar de nieuwe, sterk veranderende wereld van nu. De trainee is 12 maanden werkzaam in jouw organisatie en neemt tegelijkertijd deel aan ons opleidingsprogramma. Op deze manier haal je wel de energie en de frisse blik van de nieuwe generatie in huis, maar heb je niet de zorgen van werving, selectie, training en coaching.

In een multidisciplinaire groep met starters uit verschillende organisaties, gaan onze trainees aan de slag met thema’s als Persoonlijk Leiderschap, Cultuur in Organisaties en Impact en Beweging Creëren. Daarnaast werken ze aan hun eigen Challenge; een strategisch project dat de organisatie beter laat inspelen op de uitdagingen van de nieuwe werkelijkheid.

Aan het eind van het jaar heb je als opdrachtgever een talentvolle nieuwe medewerker aan de organisatie toegevoegd, je aantrekkingskracht als werkgever vergroot, je organisatie ge-update en daarmee sterker gemaakt voor de toekomst.

Meer weten over deze opleiding? Vul onderstaand contactformulier in en ontvang meer informatie.

 

meer weten over onze dienstverlening?

Dat kan! We vertellen je er graag meer over.

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!