MatchMaker Programma

Ben jij bijna- of pas-afgestudeerd? Banen genoeg, maar wat is de baan voor jou? Waar komen jouw talenten het best tot hun recht? Ga in gesprek met verschillende werkgevers in de regio en ontdek welk soort werk of werkgever het beste bij jou past. Geef je carrière een kickstart en schrijf je in voor het MatchMaker Programma van Die Nieuwe.

Met ons unieke 4-weekse actieleerprogramma kom je meer te weten over jezelf. Over wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Daardoor ben je beter voorbereid en maak je betere keuzes. Je ontwikkelt je eigen persoonlijke missie en gaat hier gericht mee aan de slag. Dankzij ons netwerk in de regio krijg je alle kans om je goed te oriënteren. We regelen gastsprekers, introducties bij organisaties, contact met alumni etc. Kortom: wij bieden het complete startpakket voor jouw carrière. Met als doel: jou aan de juiste baan helpen!

Eerstvolgende startdatum: 13 januari 2021

MatchMaker Online

Spreekt het MatchMaker programma je aan, maar bepaal je liever zelf waar en wanneer je wilt werken aan de start van je carriere?  Vanaf nu kan je ons beproefde MatchMaker programma ook online volgen. Dus ben jij bijna of pas afgestudeerd en wil je weten welke baan het beste bij jou past? Start dan vandaag nog met MatchMaker Online!

Op je eigen moment en in je eigen tempo doorloop je het stappenplan en kom je steeds meer te weten over jezelf, de arbeidsmarkt en jouw plek daarin. Gelukkig hoef je dat niet allemaal alleen uit te zoeken. Samen met je Persoonlijke Coach bespreek je je vragen, inzichten en plannen. Dezelfde voordelen en resultaten als de MatchMaker groepstraining dus, maar dan in een andere vorm!

Traineeship ‘Werken met Betekenis’

Heb jij een Bachelor- of Master diploma en zoek je werk waarin je echt van betekenis kan zijn? Waarin je in korte tijd veel kan ontdekken en jezelf supersnel kan ontwikkelen? Dan is het traineeship ‘Werken met Betekenis’ iets voor jou. Gedurenden 12 maanden ga je werken aan één of meerdere betekenisvolle projecten bij één van onze opdrachtgevers. Op deze manier kun je uitstekend ontdekken wat bij je past.

Werk maken van de energietransitie? Of bijdragen aan de innovatie in de Zorg? Tijdens je opdracht word je intensief begeleid door je Persoonlijke Talent Manager. Samen met trainees op andere projecten vorm je een hechte groep, waarmee je regelmatig samenkomt om ervaringen uit te wisselen of om een training te volgen. Werken en leren met impact dus!

Eerst meer weten voordat je je aanmeldt?

Dat kan! We vertellen je graag meer over onze diensten.

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!