De kickstart van je carrière!

Na jaren van leren en studeren ben je dan eindelijk klaar voor het echte werk. Top! Banen genoeg. Maar wat is de baan voor jou? Van al die vacaturesites word je niet veel wijzer. Wat heb jij de arbeidsmarkt eigenlijk te bieden? En de arbeidsmarkt jou…?! Geen stress. MatchMaker helpt je met het vinden van de juiste baan.

Voor wie?

MatchMaker is voor alle bijna- of pasafgestudeerde HBO-ers en WO-ers die hun eerste stappen willen zetten op de arbeidsmarkt. Die beter en bewuster willen kiezen. En die meer inzicht willen krijgen in zichzelf en/of de arbeidsmarkt, voordat ze besluiten ergens te solliciteren. Maar ook voor slimmeriken die gewoon handig gebruik willen maken van ons netwerk…:-)

gelukkiger en succesvoller

MatchMaker is een 4 weken durend programma dat je helpt te ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wil. Met behulp van verschillende tools, coaching, inspiratie en intervisie ga je aan de slag met je talenten en ambities.

Het doel is om je actief te laten nadenken over hoe jij je loopbaan wil starten en welke stappen je daarin kan zetten. Het is cruciaal om uit te gaan van je kwaliteiten en de compententies die je kunt ontwikkelen. Het is zonde van je tijd om te proberen te veranderen wie je bent. MatchMaker is dan ook vooral bedoeld om je op een activerende en gestructureerde manier te laten ontdekken wat matcht met jou. Werk en werkomstandigheden die bij je passen zullen je namelijk gelukkiger en succesvoller maken!

Het programma bestaat uit 4 modules. Elke week behandelen we een module. Zo bouw je stapsgewijs aan je eigen profiel. Op basis van dit profiel ga je vervolgens in gesprek met passende werkgevers in de regio. Een goede match gevonden? Nice! Toch nog even verder kijken? Geen probleem. Na afronding van MatchMaker ben je hoe dan ook een stuk wijzer geworden over jezelf, weet je beter wat je zoekt en ga je met meer zelfvertrouwen een sollicitatiegesprek tegemoet!

Waar, wanneer en hoeveel?

Omdat de duur van de corona pandemie zich moeilijk laat voorspellen, kunnen we hier nog geen startdatum noemen. Maar stuur ons een bericht m.b.v. onderstaand formulier en we informeren je zodra we een nieuwe datum hebben.

Normaliter beslaat het programma in totaal 8 trainingsdagen. De trainingsdagen zijn woensdagochtend en de gehele vrijdag. De locatie is de Splendorfabriek, St. Annastraat 198 in Nijmegen.

Bespaar nu 50%!

De kosten voor deelname aan MatchMaker bedragen nu tijdelijk geen €395 maar €195,00! Dit is inclusief lunch op de vrijdagen, uitgebreide rapportage (o.b.v. een viertal vragenlijsten), een sessies met je persoonlijke Coach en toegang tot ons netwerk.

Per startdatum zijn er maximaal 8 plaatsen. Dus meld je snel aan en profiteer van deze superaanbieding!

Kan je niet wachten tot de volgende editie en wil je meteen aan de slag met de start van je carrière? Meld je dan hier aan voor MatchMaker Online.

Lijkt het je wat?

Meld je dan nu aan voor de eerstvolgende editie. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor een intake-gesprek.

Tot snel!