Array

matchmaker online

Vanaf nu kan je ons beproefde MatchMaker programma ook online volgen. Dus ben jij bijna of pas afgestudeerd en wil je weten welke baan het beste bij jou past? Dan kan je vandaag nog aan de slag met MatchMaker Online! Op je eigen moment en in je eigen tempo doorloop je het stappenplan en kom je steeds meer te weten over jezelf en over de arbeidsmarkt.

 

persoonlijke coach

Bij de start van het online programma krijg je een Persoonlijke Coach toegewezen. Deze begeleidt jou tijdens het proces, waardoor je er niet alleen voor staat. Het programma voorziet in een tweetal sessies met je Coach. Tijdens deze sessies bespreek je met elkaar de resulaten van de opdrachten, je vragen, je inzichten en je plannen. Door het inzetten van zijn of haar netwerk, kan je Coach je ook helpen bij het regelen van orienterende gesprekken bij organisaties.

“Door MatchMaker weet ik wat ik zoek, welke organisaties bij me passen en heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen”

– Lieke Wijnbergen

individuele aandacht

Het programma van MatchMaker Online heeft dezelfde opzet als de groepstraining. Het bestaat uit dezelfde 4 modules: Reflect, Explore, Prepare en Experience. Tijdens de verschillende stappen komen zaken aan bod als je zelfbeeld, je kernkwaliteiten, cultuur in organisaties, de STARR methodiek, baansuggesties etc.

Het verschil met de MatchMaker groepstraining is dat je niet de interactie hebt met de andere deelnemers. Daar staat tegenover dat je tijdens dit online traject meer individuele aandacht van ons kan verwachten. Daarbij kan je het programma geheel doorlopen op het moment dat het jou uitkomt: jij bepaalt wanneer je er mee bezig gaat en hoeveel tijd je eraan wilt besteden.

MatchMaker en MatchMaker Online hebben allebei hetzelfde doel: jou helpen bij het vinden van de baan die bij je past. Aan jou om te bepalen welk programma daarbij het beste past!

Hoe en wat?

Ben je klaar voor dit online avontuur? Mooi! Dan kan je je opgeven via onderstaand formulier. Je ontvangt dan een uitnodiging voor ons platform waarmee je direct aan de slag kan. Tijdens het programma wordt je gevraagd een afspraak te maken met je Persoonlijke Coach. Het wijst zich eigenlijk vanzelf.

Bespaar nu 50%!

De kosten voor deelname aan MatchMaker Online bedragen nu tijdelijk geen €395 maar €195,00! Dit is inclusief uitgebreide rapportage (o.b.v. een viertal vragenlijsten), toegang tot de modules CV Builder, Vacature Manager en Baansuggesties, twee sessies met je persoonlijke Coach en toegang tot ons netwerk. Dus meld je snel aan en profiteer van deze superaanbieding!

Toch liever deelnemen aan de MatchMaker groepstraining? Dat kan natuurlijk ook! Meld je dan hier aan voor de eerstvolgende editie.

Lijkt het je wat?

Meld je dan nu aan voor MatchMaker Online door middel van dit formulier. En geef je carriere de start die het verdient!

Je kan het formulier ook gebruiken als je eerst nog vragen hebt.