werken en leren met impact

Voor het traineeship ‘Werken met Betekenis’ zijn we voortdurend op zoek naar jong professionals die willen werken en leren met impact. Gedurenden 12 maanden ga je werken aan één of meerdere betekenisvolle projecten bij één van onze opdrachtgevers. Op deze manier kun je uitstekend ontdekken wat bij je past.

Werk maken van de energietransitie? Of bijdragen aan de innovatie in de Zorg? Tijdens je opdracht word je intensief begeleid door je Persoonlijke Talent Manager van Die Nieuwe. Is er na 12 maanden een match tussen jou en de opdrachtgever? Mooi! Dan kan je blijven en kunnen jullie samen plannen maken voor de toekomst! Wil je liever nog even verder kijken? Dat kan ook. Dan gaan we kijken of we je traineeship kunnen verlengen door je te plaatsen op een project bij een andere opdrachtgever.

Samen met trainees op andere projecten vorm je een hechte groep, waarmee je regelmatig samenkomt om ervaringen uit te wisselen of om een training te volgen. Deze bijeenkomsten zijn niet alleen heel leerzaam, maar vooral ook heel erg gezellig!

“Life is about making an impact, not making an income”

– Kevin Kruse

8 redenen om je aan te melden

  1. werken aan betekenisvolle projecten geeft voldoening!
  2. zorgvuldige matching door ervaren professionals met kennis van de arbeidsmarkt
  3. ervaringsgericht ontdekken wat bij je past
  4. individuele trajecten dus vele startmomenten
  5. coaching door persoonlijke Talent Manager
  6. intervisie, training en borrels met de andere trainees
  7. grotere kans op een baan en een carrière die bij je past
  8. lifetime membership van Die Nieuwe Talent Community

Hoe en wat?

Heb jij een Bachelor- of Master diploma en zoek je werk waarin je echt van betekenis kan zijn? Waarin je in korte tijd veel kan ontdekken en jezelf supersnel kan ontwikkelen? Dan is dit traineeship iets voor jou. Je motivatie is belangrijker dan je opleiding: we kijken vooral naar ‘de mens achter het CV’. Enige ervaring met projectmatig werken in een organisatie is wel een pré.

Dus denk jij dat jij het verschil kan maken voor één van onze opdrachtgevers? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Op basis van je wensen en kwaliteiten besluiten we of je een introductie krijgt bij één van onze opdrachtgevers. Het aantal beschikbare plaatsen varieert voortdurend en is sterk afhankelijk van de bezetting. Dus naast ‘geschiktheid’ speelt ‘timing’ ook een rol.

Lijkt het je wat?

Meld je dan nu aan voor het Traineeship ‘Werken met Betekenis’ door middel van dit formulier. Geef ook aan naar welke betekenisvolle projecten je voorkeur uit gaat.

Je kan het formulier natuurlijk ook gebruiken als je eerst nog vragen hebt.