werken en leren met impact

Voor het Traineeship Young Business Leader zijn we op zoek naar jong professionals die willen werken en leren met impact. Gedurende 12 maanden doe je bij één van onze opdrachtgevers ervaring op in meerdere rollen. Daarnaast creëer je je eigen Challenge; een project waarmee je de opdrachtgever helpt in te spelen op de uitdagingen van de nieuwe werkelijkheid. Op deze manier bouw je niet alleen aan de toekomst van de organisatie, maar ook aan die van jezelf!

De Nieuwe Werkelijkheid vraagt om nieuwe perspectieven en het loslaten van oude patronen. Juist in dit proces kan je als trainee van grote betekenis zijn. Tijdens je opdracht word je intensief begeleid door je Persoonlijke Talent Manager van Die Nieuwe. Is er na 12 maanden een match tussen jou en de opdrachtgever? Mooi! Dan kan je blijven en kunnen jullie samen plannen maken voor de toekomst! Wil je liever nog even verder kijken? Ook geen probleem.

Samen met trainees op andere projecten vorm je een hechte groep, waarmee je regelmatig samenkomt om ervaringen uit te wisselen of om een training te volgen. Deze bijeenkomsten zijn niet alleen heel leerzaam, maar vooral ook heel erg gezellig!

“Life is about making an impact, not making an income”

– Kevin Kruse

waarom dit traineeship iets voor jou is

  1. Je krijgt de mogelijkheid om 1 jaar aan de slag te gaan als volwaardige medewerker binnen een organisatie die in jou gaat investeren.
  2. Je week bestaat uit vier werkdagen waarvoor je een prima salaris krijgt. Eens in de twee weken krijg je een activerende en inspirerende trainingsdag.
  3. Je wordt getraind om aan de slag te gaan als aanjager van een positieve beweging in de organisatie en leert met gedragsverandering en weerstand omgaan.
  4. Je gaat ontdekken waar je kwaliteiten liggen en wat je leuk vindt om te doen.
  5. Je onderzoekt welke waarden er een grote rol spelen in je leven en wat betekenisvol werk voor jou inhoudt.
  6. Je gaat erachter komen hoe jouw ideale werkomgeving eruit ziet.
  7. werken aan een betekenisvol projecten geeft voldoening
  8. Dankzij de intervisie, training en borrels met de andere trainees sta je er nooit alleen voor!

Hoe en wat?

Heb jij een Bachelor- of Master diploma en zoek je werk waarin je echt van betekenis kan zijn? Waarin je in korte tijd veel kan ontdekken en jezelf supersnel kan ontwikkelen? Dan is dit traineeship iets voor jou. Je motivatie is belangrijker dan je opleiding: we kijken vooral naar ‘de mens achter het CV’. Enige ervaring met projectmatig werken in een organisatie is wel een pré.

Dus denk jij dat jij het verschil kan maken voor één van onze opdrachtgevers? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Na een eerste beoordeling nodigen we je uit voor een korte kennismaking. Er zijn 2 startmomenten per jaar: februari en oktober. Het aantal plaatsen hangt af van het aantal opdrachten. Zodra de opdrachtgevers hun eisen en wensen hebben omschreven, plaatsen we deze als vacature op onze vacaturepagina en kan je solliciteren. Als je bij ons bekend bent, zullen we je vanzelfsprekend informeren over de start van de procedure.

Lijkt het je wat?

Meld je dan nu aan voor het Traineeship Young Business Leader door middel van dit formulier.

Je kan het formulier natuurlijk ook gebruiken als je eerst nog vragen hebt.